Inici / Actualitat / Alumnes d’ESO i Batxillerat ofereixen un concert de nadales per als més petits de l’escola i per a pares

Alumnes d’ESO i Batxillerat ofereixen un concert de nadales per als més petits de l’escola i per a pares

 

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO i de 1r de Batxillerat també varen celebrar l’arribada de Nadal amb dues funcions musicals, una per a alumnes i l’altra per a pares, per compartir música i il·lusió en aquestes dates tan especials.

Amb aquest motiu, els alumnes varen oferit una mostra del repertori que han preparat a classe amb el professor Àlvar Servera. Varen cantar obres de diversos compositors i èpoques: cançons, nadales i tonades populars de diversos llocs del món. En concret, els alumnes treballen composicions a una, dues, tres i quatre veus, en forma cànon i també polifòniques, algunes amb acompanyament instrumental i altres “a capella”.

Els alumnes varen cantar cançons com ‘Hark the herald angels sing’, ‘Tres cançons nadalenques’, ‘Nadal’, ‘Adeste Fideles’, ‘El noi de la mare’, ‘We wish you a merry Christmas’, ‘Santa Nit (Stille Nacht)’, i varen tancar el concert amb la cançó ‘El trineu (Gingle Bells)’.

Un gran espectacle que va fer gaudir tots els alumnes i pares que presenciaren les dues funcions. A més, la sessió dirigida a pares va aconseguir omplir el teatret de l’escola.

Tots ells, us desitjen un bon Nadal i unes bones festes!

 

   
 
   

No et perdis...

La recompensa dels alumnes de 1r de Gestió Administrativa per guanyar els Premis ICAPE

Els alumnes de 1r de Gestió Administrativa, que varen resultar guanyadors amb un 2n premi …