Inici / Actualitat / Modelant la Formació Professional

Modelant la Formació Professional

 

 

Els passats 30 i 31 de març quatre professors, Marga Riera d’Informàtica, Sebas Aragonés d’Instal·lacions elèctriques, Katy Forteza de Gestió i Toni Mir com a cap d’etapa de Formació Professional vàrem anar a València per assistir a unes jornades sobre la formació professional,         “ Modelando la F.P.”, organitzada per UCEV (Unió de Cooperatives d’Ensenyament Valencianes).

Primerament tenguérem la ponència “ Hacia un futuro diferente”, a càrrec de Jorge Arévalo. Ens va explicar com veu el futur laboral i les necessitats de les empreses en un futur, i així com hem de preparar els alumnes en els centres per poder satisfer aquestes necessitats.

A continuació els assistents, sota la direcció de Miguel Ángel Ariza ens posàrem a treballar en aquests vuit punts, seguint la tècnica “ the world coffee” : Professors competents, Empreses competents de la seva responsabilitat, Valorar tota mena d’aprenentatges, Entendre la qualificació, Aprendre sense fronteres, Orientació per favor!, Cooperació entre agents, Responsabilitat social. Aquesta tècnica consisteix a treballar en grups de 4-5 els punts anteriors durant un cert temps. Passat aquest temps, un nou grup treballa cada tema,  excepte un component, que explica al nouvinguts la feina i les conclusions que s’han duit a terme fins ara. Al final es treuen entre tots les conclusions i les accions que s’han de dur a terme.

El proper dilluns dia 10 d’abril ja tenim convocada una reunió de professors de Formació professional per explicar-los com varen anar les jornades i estudiar com aplicar-les al nostre centre.

 

 

No et perdis...

La recompensa dels alumnes de 1r de Gestió Administrativa per guanyar els Premis ICAPE

Els alumnes de 1r de Gestió Administrativa, que varen resultar guanyadors amb un 2n premi …