El CIDE celebra una gran bunyolada

Com ja és tradició a finals d’octubre el CIDE celebra una gran bunyolada. Dues bunyoleres expertes, na Maria del Mar i na Magdalena, venen a l’escola a ajudar a l’equip de cuina a fer els bunyols. Els nostres cuiners preparen els bunyols normals i també els especials (sense gluten, sense sucres…) i elles són les encarregades de donar-li’s forma. En total, s’arriben a utilitzar més de 250 quilos de massa, que es fa amb farina, flocs de patata, llevadura premsada, sal i aigua tèbia. Després, entre tot l’equip de cuina ajuden a donar la volta als bunyols perquè quedin ben fets.

Una vegada fregits els bunyols, es duen a l’alumnat de Cicles Formatius de l’escola, ja que ells són els encarregats de posar-li’s sucre i preparar les bosses. Es fan grosses per repartir a les classes d’Infantil i de 1r i 2n de Primària, ja que aquest dia, aquestes aules berenen bunyols. D’altra banda fan bosses més petites que es venen per 2 euros durant l’hora del pati a la resta dels infants. Enguany a més, és la primera vegada que hem venut bosses als pares a l’hora de la sortida de l’escola. Amb aquesta venda es pretén recaptar doblers pel viatge d’estudis de 2n de postobligatòria de l’any vinent.

La jornada ha estat tot un èxit i s’han arribat a vendre més de 750 bosses. Qui els proba un any, sempre repeteix!

 

Compartir: