Inici / Actualitat / El nou curs arriba carregat de novetats

El nou curs arriba carregat de novetats

 

Al CIDE començam un nou curs 2018-2019 plens de novetats. Hem aprofitat els mesos d’estiu per fer millores i canvis a la nostra escola. Hem ampliat el menjador d’Educació Infantil i personal i hem posat absorbent acústic al sostre del menjador principal per reduir la sonoritat de l’espai. Per altra banda, a la zona dels patis de l’escola, s’han fet reformes a les escales de l’aula de dibuix i s’hi han construït noves jardineres, i les escales exteriors del poliesportiu s’han fet antilliscants. També s’han reparat els forjats exteriors de l’edifici C (el corresponent a Batxillerat, Cicles Formatius i ESO) i s’ha ampliat la xarxa WIFI en aquesta zona.

També s’han realitzat millores dins algunes aules com l’aula de psicomotricitat, on s’hi ha construït un bany nou, i els laboratoris. El laboratori 2 i 3 s’ha dividit i s’han afegit sis taules de treball al laboratori 1. A més, s’han creat nous armaris per a guardar tots els productes químics que s’empren a les pràctiques.

Finalment s’ha millorat el servei de megafonia de tota l’escola. Molts de canvis per a un nou curs que comença amb moltes ganes. Benvinguts!

 

 

   

 

No et perdis...

Celebram el Dia d’Internet Segura (4t d’ESO)

Dia 11 de Febrer va ser “El Dia d’Internet Segura”, que se celebra cada mes …