Els alumnes d’Anatomia aplicada han estudiat els òrgans de la nutrició a través de disseccions al laboratori

 

Els alumnes d’Anatomia aplicada han realitzat disseccions al laboratori per estudiar els òrgans de la nutrició. Amb aquesta pràctica, que han fet en dues sessions distintes, han pogut mirar, obrir, mesurar, pesar i tallar òrgans.

A la primera sessió, han observat les vísceres de porc i han separat diferents òrgans com l’esòfag, el fetge, els pulmons, els ronyons i el cor. Seguidament han realitzat la pràctica dels pulmons en grups. Han observat les diferents parts del pulmó i, sobretot, la tràquea i els bronquis. També han comprovat com augmenta la mida dels pulmons quan entra aire dins els alvèols pulmonars.

I a la segona sessió, han fet la pràctica del cor on han vist les cavitats, les vàlvules i el trajecte que fa la sang quan entra i surt del cor. I també han observat l’anatomia dels ronyons a través d’un tall longitudinal de la víscera.

 

 

 

 

Compartir: