Inici / Actualitat / Els alumnes de 6è de Primària gaudeixen del seu viatge d’estudis a La Molina

Els alumnes de 6è de Primària gaudeixen del seu viatge d’estudis a La Molina

 

Els alumnes de 6è de Primària han marxat durant cinc dies a gaudir del seu viatge d’estudis. Molts era la primera vegada que sortien de casa i agafaven un avió sense els seus pares. Tot per arribar a La Molina on els esperaven un caramull d’activitats i esports d’aventura.

Els nins han tengut temps de provar-ho quasi tot els dos primers dies: han pujat a una canoa canadenca i en caiac pel llac de La Molina, han fet una ruta en BTT, han practicat escalada i ràpel a paret de roca natural, han millorat la seva punteria fent tir amb arc amb un circuit pel bosc i també han treballat la seva orientació mitjançant mapes, brúixoles i GPS.

L’endemà, els alumnes van tenir l’oportunitat de pujar a un cavall i conèixer de més a prop el món de l´hípica a Prullans. I després de recuperar forces amb una barbacoa, varen endinsar-se a la Cova d’Anes per fer espeleologia.

Dies ben intensos on tampoc no hi faltà el ball nocturn i la diversió. I és que de ben segur que aquest viatge d’estudis no l’oblidaran mai. 

 

No et perdis...

Dos alumnes d’FP bàsica I, seleccionats en el Projecte Coach

Els nostres alumnes d’FP bàsica I, Víctor Canedo i Marc Sánchez, han estat seleccionats per participar en …