Inici / Actualitat / Els alumnes d’Infantil aprenen a reciclar i cuidar el planeta

Els alumnes d’Infantil aprenen a reciclar i cuidar el planeta

 

Al llarg de la setmana tots els alumnes d’Educació Infantil han rebut un e-mail amb un power point on els mostraven imatges en les quals es veia com el nostre planeta està en perill, ple de plàstics i fems a les muntanyes, els boscos i la mar… Al final d’aquestes imatges, uns animals els han demanat ajuda i han citat alguns grups a l’aula de psicomotricitat i d’altres al teatre de l’escola. Què voldran? Tots els nins es preguntaven què podien fer per ajudar-los i què els podrien demanar.

En arribar al teatre i a l’aula de psicomotricitat, els nins han trobat aquests animals i han entès perquè necessitaven ajuda: perquè tenien plàstics enganxats a diferents parts del cos. N’Amàlia, una de les seves mestres, els ha anat alliberant i l’ós panda els ha explicat una bona forma d’ajudar-los a tots perquè no desapareguin: no utilitzar plàstic i reciclar els fems que tiram a la paperera.

Però, com fer-ho? N’Amàlia els ha contat quin tipus de fems han de tirar a cada un dels contenidors: el verd (vidre), el marró (matèria orgànica), el blau (paper i cartó), el groc (envasos) i el gris (rebuig). Els nins han tornat a casa amb la lliçó apresa i sabent com des del seu petit redol poden ajudar a cuidar més el nostre planeta.

 

No et perdis...

El CIDE celebra una gran bunyolada el divendres 18 d’octubre

El CIDE celebra una gran bunyolada el divendres 18 d’octubre. Com cada any dues bunyoleres …