Inici / Actualitat / Expressam emocions i sentiments mitjançant la música i la plastilina (6è C de Primària)

Expressam emocions i sentiments mitjançant la música i la plastilina (6è C de Primària)

Els nostres alumnes de 6è C de Primària ja són uns veterans duent a terme sessions d’educació emocional on l’expressió dels sentiments, les vivències passades i presents, i les expectatives de futur són compartides entre tots. Així i tot, cal destacar que en la darrera sessió que varen realitzar anaren encara més lluny. Durant la sessió havien d’anar amb els ulls tapats amb un antifaç i havien de manipular i expressar allò que la música els feia sentir en cada moment. Com? Mitjançant una bolla de plastilina. Es deixaren endur per la música i en acabar, van quedar bocabadats en veure les seves creacions.

La sensació que varen viure, val la pena experimentar-la en qualsevol moment, ja que sortiren autèntiques obres d’art. A més, tota la classe va riure moltíssim i varen passar una bona estona.

P.D: Si ens fixam bé, no empràrem antifaços perquè altres companys de 6è en feien ús. Però, cap problema… tot té fàcil solució. Un tros ben gros de torcaboques fermat, i llestos per deixar volar la seva imaginació i els seus sentiments!

 

 

 
 

No et perdis...

El CIDE celebra una gran bunyolada el divendres 18 d’octubre

El CIDE celebra una gran bunyolada el divendres 18 d’octubre. Com cada any dues bunyoleres …