Inici / Actualitat / Festa benèfica a favor d’en Rodrigo

Festa benèfica a favor d’en Rodrigo

festa rodrigo festa rodrigo

 

Èxit rotund de participació a la festa que ha organitzat el CIDE a favor d’en Rodrigo, un alumne de l’escola que té la malaltia de Sandhoff, una malaltia rara que afecta el sistema nerviós central. Enguany en Rodrigo necessita una cadira de rodes i gràcies a la solidaritat de tots els que han participat en aquest acte s’han recaptat més de 1250 euros per a la seva associació.
festa rodrigo

 

La festa ha estat organitzada per mestres de l’escola però també han col·laborat els clubs esportius de futbol, bàsquet i voleibol del CIDE. A més, diferents personalitats de l’illa han volgut aportar el seu granet d’arena per a la causa i han donat diferents objectes que s’han sortejat durant l’acte. Per exemple, els esportistes Rafa Nadal, Rudy Fernández, Miquel Àngel Moyà i Carlos Moyà han donat diferents camisetes signades per cadascun d’ells. Per la seva banda, el RCD Mallorca ha donat una pilota signada pels seus jugadors i el ciclista Lluís Mas un mallot de la seva especialitat.

Una de les visites més esperades era la de l’antic alumne del CIDE i actual jugador del Barça juvenil, “Monchu”, que ha regalat una camiseta oficial del Barça, i que ha despertat l’expectació entre els més petits.

festa rodrigo festa rodrigo
festa rodrigo festa rodrigo

 

El pavelló del CIDE s’ha omplert de solidaritat i també de música i diversió, ja que els més menuts han gaudit pujant als castells inflables i fent-se fotografies amb personatges tam emblemàtics com Elsa, la princesa de Frozen, Picachu, Mickey Mouse i Spiderman.

 

festa rodrigo

festa rodrigo img-20161222-wa0040
festa rodrigo festa rodrigo
festa rodrigo festa rodrigo
img-20161222-wa0047 festa rodrigo
img-20161222-wa0032 festa rodrigo

No et perdis...

Els alumnes de 2n de PMAR enregistren el seu segon podcast

  Els alumnes de 2n de PMAR han enregistrat el seu segon programa de ràdio …