Inici / Informació general Erasmus+

Informació general Erasmus+

erasmusinsitu_1

El CIDE vol oferir una formació completa als seus alumnes. Això inclou projectes de mobilitat com el que ofereix Erasmus +. Aquestes beques ofereixen l’oportunitat als nostres alumnes de realitzar estades formatives en empreses a diferents països de la Unió Europea.

Aquestes beques finançades amb fons de la UE van destinades als alumnes de segon curs d’un cicle formatiu de grau mitjà o Formació Professional Bàsica. L’objectiu és estudiar a diferents països, de tal forma que els alumnes facin el 50% de les pràctiques a les Illes i l’altre 50% a fora.

Els alumnes seleccionats rebran un curs gratuït de preparació lingüística que podrà ser d’anglès, alemany o italià. A més, el centre educatiu té contractada una pòlissa d’assegurança per a tots aquells que participin en el Programa Erasmus+.

erasmusinsitu_2Aprofitar les pràctiques Erasmus+ és una bona forma d’acostar-se a la realitat europea en tots els seus àmbits. Es tracta d’una experiència professional, però també personal per als alumnes que hi participen.

Cal recordar que el CIDE forma part d’un consorci d’escoles inscrites dins la Conselleria d’Educació per formar part d’aquest programa tan innovador i interessant per als estudiants.