Inici / Actualitat / Professors d’Itàlia i Finlàndia visiten el CIDE

Professors d’Itàlia i Finlàndia visiten el CIDE

 

Professors i professores de diferents escoles d’Itàlia i Finlàndia han visitat el CIDE amb l’objectiu de conèixer l’oferta educativa i la metodologia de treball que s’utilitza al centre. Es tracta de visites que es realitzen amb motiu del programa d’intercanvi d’Erasmus +.

Des d’Itàlia han arribat al CIDE 5 professores d’informática, economia, turisme i electricitat de diferents centres del país com Bologna, Pisa i Torí. Amb elles s’està fent feina per fer un intercanvi amb el CIDE el pròxim curs 2017-2018.

 

Des de Finlàndia han visitat l’escola 5 professors de diferents departaments com cuina, informàtica, serveis socials, cap de projectes internacionals, entre d’altres, del Vocational Institut of Turku, un institut dedicat a la formació professional a Turku.

 

Tots s’han interessat molt per veure tot el que es fa diàriament dins el CIDE, ja que estan cercant empreses on els seus alumnes puguin venir a fer les seves pràctiques.

Erasmus + ofereix beques als estudiants que volen fer practiques a altres països, de tal forma que realitzin el 50% de les pràctiques a les Illes i l’altre 50% en un altre país d’Europa. En total realitzaran unes 200 h lectives de pràctiques a l’estranger. Una oportunitat única d’introduir-se al mercat laboral internacional.

 

No et perdis...

Celebram el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona

  El diumenge dia 25 de novembre s’ha celebrat el Dia Internacional de l’Eliminació de …