Inici / Actualitat / Tots amb la campanya Rebost de Caritas!

Tots amb la campanya Rebost de Caritas!

rebost2014_1

Aquest Nadal tenim un repte al CIDE: superar els 3.000 kg. d’aportacions a la campanya REBOST de Caritas Mallorca que vàrem aconseguir l’any passat. Aliments en conserva, arròs, llegums, llet, oli, galetes, productes de neteja o d’higiene personal… totes aquestes aportacions seran molt ben rebudes per tal d’ajudar les famílies més necessitades de la nostra societat. Moltes d’elles fins i tot no disposen del més essencial per passar el dia a dia, motiu pel qual la vostra solidaritat és tan important.

A partir d’aquests dies, a cada aula disposareu d’una fotocòpia amb els productes que es demanen enguany. L’objectiu és ben senzill: que cada alumne participi, com a mínim, amb un quilogram de productes.

I amb totes les donacions, el proper dilluns dia 21 de desembre, a partir de les 9.00 h del dematí, baixarem al pati d’autocars per entregar l’ajuda a Caritas. La participació està oberta tant als alumnes i famílies com al professorat i personal d’administració i serveis. Els interessats podeu dirigir-vos el dia 21 al pati d’autocars o, si vos va millor, ho feis arribar uns dies abans del 21 a l’aula de Diversificació o PMAR i l’alumnat ja s’encarregarà de baixar-ho al pati d’autocars.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració! Caritas Mallorca i moltes famílies recoraran la vostra solidaritat aquestes festes!

No et perdis...

Clara Villalonga guanya el II Campionat d’Emparaulats

  Els alumnes del CIDE han participat en la II final del Campionat Emparaulats que organitza la …