Inici / Actualitat / Uns 400 alumnes d’Infantil gaudeixen amb el concert de la cantant Damàris

Uns 400 alumnes d’Infantil gaudeixen amb el concert de la cantant Damàris

Damaris_1

 

El pavelló va ser un formiguer d’activitat el passat dijous. Gairebé 400 nins d’Infantil, d’entre 3 i 5 anys, s’ho varen passar d’allò més bé amb un concert de la cantant infantil Damàris Gelabert. Per a molts d’ells, el seu primer concert!

Damaris_2Damaris_3

 

 

 

 

 

 

Damaris_4Damaris_5

 

 

 

 

 

 

Braços en l’aire, cantant amb totes les seves forces o fent els passos musicals que els hi demanava na Damàris, els nins no varen aturar ni un segon de gaudir amb les melodies de la cantant, a la que ja coneixien perquè els seus temes formen part de les rutines diàries d’aprenentatge dins classe.

Cançó per cançó, na Damàris els va fer riure i cantar amb alguns dels seus temes més coneguts: Bon dia!, Els colors, La tardor, Rentem les dents, Les estacions, Els dies de la setmana, L’abecedari, Massatges, Quin dia fa, Endevina les vocals o Els mosquits. Al final del concert, un parell d’alumnes l’hi varen regalar a na Damàris un àlbum amb dibuixos i retrats de la cantant. I a ella li va encantar el detall! Torna quan vulguis, Damaris!, cridaven alguns nins en acabar el concert.

 

Damaris_6Damaris_7

Damaris_8

No et perdis...

La recompensa dels alumnes de 1r de Gestió Administrativa per guanyar els Premis ICAPE

Els alumnes de 1r de Gestió Administrativa, que varen resultar guanyadors amb un 2n premi …