Inici / Actualitat / A 1r de CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes celebren el Dia Internacional d’Internet Segura

A 1r de CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes celebren el Dia Internacional d’Internet Segura

A 1r del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes han fet una activitat per celebrar el Dia Internacional d’Internet Segura que se celebra el 7 de febrer. Els alumnes han anat explicant als seus companys de 5è i 6è de Primària les amenaces i els perills que es poden trobar quan utilitzen Internet.

Com ho han fet? Treballant a classe sobre aquest tema: per què deim que la xarxa no és segura? Mitjançant grups cooperatius els alumnes han cercat informació i vídeos educatius que plantegin els problemes que es poden trobar a internet i han dissenyat una presentació que també inclou diferents jocs digitals interactius amb la finalitat de veure si els més petits han entès el que els han explicat.

L’experiència ha estat molt enriquidora per a tots dos grups. Els petits han rebut una informació molt valuosa per al seu dia a dia i els majors s’han posat en la pell d’un professor amb una activitat en què han hagut d’aprendre com gestionar el temps, la informació i el públic, entre d’altres.

 

internet segura 2 internet segura 1 internet segura 6
internet segura 4 internet segura 8 internet segura 7
internet segura 3 internet segura 5

No et perdis...

Obert el termini per sol·licitar beques de suport educatiu (curs 2022-2023)

Us informam que en data 18 de maig de 2022 s’ha publicat al BOE l’extracte …