Inici / Activitats extraescolars CIDE

Activitats extraescolars CIDE

Des de l’escola tenim l’oportunitat d’ampliar el projecte educatiu més enllà del temps lectiu, oferint activitats extraescolars que contribueixen a l’èxit educatiu, a la realització personal i que faciliten l’ampliació d’oportunitats educatives. Aquestes activitats tenen un impacte positiu en el desenvolupament cognitiu i social d’infants i adolescents, contribuint a la millora de les competències socials i psicoemocionals, ajudant positivament a la reducció de comportaments de risc. 

OBJECTIU
Oferir una proposta diversificada d’activitats que s’adaptin a les necessitats i els interessos de l’alumnat, que reforcin els seus talents i contribueixin de manera efectiva a l’assoliment de les competències clau sempre en un espai d’interrelació.

Per dur endavant el nostre programa d’extraescolars comptam amb professionals qualificats, espais i instal·lacions de qualitat, materials adequats i la diversitat horària (migdia i horabaixa) permet respondre a les necessitats de les famílies.

Les activitats que oferim estan adaptades a les edats dels infants i joves, són variades i pertanyen a diferents àmbits:

L’art i l’expressió La ciència i la tecnologia L’esport Les llengües i la comunicacióEl benestar
Manualitats.
Pintura i dibuix.
English drama.
Percussió.
Guitarra.
Pintura.
ImaginArt.
Teatre.
Zumba kids.
Ball modern.
Informàtica.
Matemàtiques creatives.
DivertiCiència.
Robòtica.
Lego blocks.
Escacs.
Activitats lúdiques.
Multiesports.
Bàsquet.
Futbet.
Hoquei gespa.
Vòlei.
Bàdminton.
Handbol.
Gimnàstica rítmica.
Taekwondo.
Alemany.
English club.
Xinès.
Periodisme.
Youtubers i streamers.
Club de debat i oratòria.
Oratòria.
Salut i Mindfulness.
Ioga.
Mindfulness.

A continuació teniu els enllaços a les circulars informatives on es detallen els dies de realització, horaris, preus, com apuntar-se i altres informacions d’interès.

Activitats extraescolars de migdia – curs 22-23

Activitats extraescolars d’horabaixa – curs 22-23