Inici / Activitats extraescolars CIDE

Activitats extraescolars CIDE

Des de l’escola tenim l’oportunitat d’ampliar el projecte educatiu més enllà del temps lectiu, oferint activitats extraescolars que contribueixen a l’èxit educatiu, a la realització personal i que faciliten l’ampliació d’oportunitats educatives. Aquestes activitats tenen un impacte positiu en el desenvolupament cognitiu i social d’infants i adolescents, contribuint a la millora de les competències socials i psicoemocionals, ajudant positivament a la reducció de comportaments de risc. 

OBJECTIU
Oferir una proposta diversificada d’activitats que s’adaptin a les necessitats i els interessos de l’alumnat, que reforcin els seus talents i contribueixin de manera efectiva a l’assoliment de les competències clau sempre en un espai d’interrelació.

Per dur endavant el nostre programa d’extraescolars comptam amb professionals qualificats, espais i instal·lacions de qualitat, materials adequats i la diversitat horària (migdia i horabaixa) permet respondre a les necessitats de les famílies.

Les activitats que oferim estan adaptades a les edats dels infants i joves, són variades i pertanyen a diferents àmbits:

L’art i l’expressió La ciència i la tecnologia L’esport Les llengües i la comunicació
Manualitats
Dibuix i pintura
Filaprim
Art i pintura
English drama
Play and learn
Informàtica
Programació amb minecraft
Robòtica
Creative maths
Escacs
Activitats lúdiques
Multiesports
Bàsquet
Futbet
Hoquei gespa
Vòlei
Bàdminton
Handbol
Gimnàstica rítmica
Gimnàstica artística
Taekwondo
Krav maga
Alemany
Anglès
Club de debat 

A continuació teniu els enllaços a les circulars informatives on es detallen els dies de realització, horaris, preus, com apuntar-se i altres informacions d’interès.

Activitats extraescolars de migdia – curs 23-24

Activitats extraescolars d’horabaixa – curs 23-24