Inici / Actualitat / Campus i escoles d’estiu 2021

Campus i escoles d’estiu 2021

Campus de futbol: apunta’t al campus de tecnificació de futbol. Està dirigit a nins i nines nascuts entre 2007 i 2017. Gaudeix d’aquest esport i aprèn, fes amics, juga i diverteix-te. Es realitzarà entre els dies 28 de juny i 23 de juliol. Més informació aquí.

   

Campus de bàsquet: apunta’t al campus de tecnificació de bàsquet. Està dirigit a nins i nines de 4 a 18 anys. Es realitzarà entre els dies 23 de juny i 2 de juliol i del 12 al 30 de juliol. A més, pots també participar en el IV Campus Paco Redondo del 5 al 9 de juliol. Està destinat a nins i nines nascuts entre el 2003 i el 2011. Més informació aquí.

Campus de voleibol: apunta’t al campus de tecnificació de voleibol. Està destinat a nins i nines nascuts entre el 2007 i el 2014. Realitzaras sessions d’entrenament, jocs, regals… i rebràs la visita de jugadores de la Superlliga. Serà del 23 de juny fins el 2 de juliol. Més informació aquí.

Campus de bàdminton: apunta’t al campus de tecnificació de bàdminton. Està destinat a nins i nines de tots els nivells. Es realitzaran entrenaments, jocs, competició… Serà del 23 de juny al 2 de juliol amb horari de 9 a 14h. Més informació aquí.

Campus d’estiu ALOHA: si tens entre 5 i 10 anys, apunta’t al campus d’estiu d’ALOHA del 28 de juny al 30 de juliol. Participaràs a divertides gimcanes, resoldràs reptes emocionants, faràs treballs manuals i molts més jocs. Més informació aquí. aquí.  Inscripcions en el següent formulari: inscripció.

No et perdis...

Solidaritat i esport a la 8a Cursa Cooperativa CIDE

EL diumenge 8 de maig es va celebrar la 8a Cursa Cooperativa CIDE, una jornada …