Inici / Chromebooks / Altres credencials

Altres credencials

Editorials, plataformes, claus i noms d’usuari.

  1. Al juny instalam l’aplicatiu a cada màquina mitjançant l’administrador d’aplicacions del GSuite i la associarem a l’organització de 1r ESO. Actualment les aplicacions d’editorials són Aula virtual 3 Santillana i Blink d’Oxford. L’aplicació de Santillana requereix  a més de l’usuari i contrasenya propis de la llicència un nom d’usuari i contrasenya propi de l’aplicació. També ens permet fer una descàrrega del llibre per tenir-ho offline (recomanable, encara que pot funcionar amb lentitud) per si qualque dia no hi ha connexió a Internet.
  2. Al setembre Santillana ens passarà una llista d’usuaris genèrics
  3. DC repartirà aquestes credencials que s’hauran d’assignar a cada alumne

 

Blinklearning Oxford: Quan volguem entrar a la plataforma d’Oxford tindrem dues opcions:

  1. Online a l’adreça https://www.blinklearning.com/home amb el navegador. Amb aquesta opció funcionen correctament tots els vídeos, però depenem sempre d’Internet.
  2. Offline amb l’aplicació Blink, ja instal·lada a tots els chromebooks. Amb aquest opció alguns materials multimèdia presenten problemes.

Al setembre, un professor farà que el seus alumnes fiquin les credencials a l’aplicatiu.

Aquesta operació es podrà fer una vegada per tots els llibres de Santillana. ( Geografia i Història, Matemàtiques i Biologia ) i una per la plataforma Oxford learning.