Inici / Chromebooks / Primera posada en marxa

Primera posada en marxa

El desembalat i primera configuració es farà a classe, es prega no provar de fer abans i que l’alumne el dugui amb la caixa completa el primer dia de classe.

A la caixa que s’entregarà als pares hi haurà una ferratina amb el mateix identificador numèric que el Chromebook i una adreça de consulta de tot allò que fa referència a aquests ordinadors (chromebooks.cide.es)

El Chromebook disposarà d’una ferratina que tindrà un codi únic assignat a cada alumne i el logotip de l’escola. Queda terminantment prohibit retirar aquesta ferratina. Es permet que cada alumne afegeixi altres ferratines per personalitzar el seu portàtil i que sigui fàcil d’identificar a classe.

  

El primer dia de classe, amb el tutor, es procedirà al desembalat i la primera posada en marxa de l’ordinador:

1. El Chromebook s’hauria de connectar automàticament a la WiFi “Alumnes” i per tant només resta introduir les credencials de l’alumne, que ha de conèixer del curs anterior. (per a més informació veure Tutorial 2).

 

2. Seguidament es mostrarà la pantalla del navegador Google Chrome i podreu començar a fer proves amb GMAIL, Drive, Classroom i d’altres. Convé aprofitar per xerrar de les normes (link) i consells d’utilització (link)

 

Al final del dia, l’alumne ha de carregar al 100% el seu Chromebook a casa !