Inici / Actualitat / El CIDE celebra Carnaval

El CIDE celebra Carnaval

 

La nostra escola ha celebrat el Carnaval, tot i que enguany ha estat un poc diferent. Per motius de seguretat sanitària no s’ha pogut fer la rua pel carrer amb tot l’alumnat d’Infantil i Primària. Però tot i això, tots han vengut a classe disfressats d’allò que més els agradava. Hem vist de tot: animals, princeses, superherois, personatges fantàstics…

Amb la seva línia, de forma segura i mantenint les distàncies de seguretat, els nins i nines de Primària han aprofitat els espais delimitats per l’arribada de primera hora per fer un poc de desfilada amb els seus companys de curs. Els d’Infantil també han pogut gaudir d’una estona de música amb els seus companys de curs al pati del menjador.

A l’horabaixa, l’alumnat de 5è i 6è de Primària ha pogut gaudir de jocs al camp de futbol. I per finalitzar el dia, tota l’etapa ha pogut tastar una bona xocolatada gràcies a la col·laboració de l’AFA CIDE.

Per la seva banda, a 1r i 2n d’ESO han organitzat un concurs de disfresses. Cada classe s’ha vestir d’una forma temàtica i alguns, fins i tot, han organitzat les seves performances. Un grup de professors ha estat l’encarregat de fer de jurat i ha decidit que els espectacles sobre la COVID de 2n de PMAR i de la igualtat de 1r d’ESO E es mereixen rebre els premis guanyadors. Enhorabona!

 

 

No et perdis...

Menú menjador CIDE setembre 2023

Menú del menjador – Setembre 2023

A continuació podeu consultar el menú del mes de setembre de 2023. Com sempre, també …