Inici / Actualitat / El CIDE es solidaritza amb el poble ucraïnès

El CIDE es solidaritza amb el poble ucraïnès

Durant dues setmanes, al CIDE hem fet una crida entre el nostre alumnat i treballadors amb l’objectiu d’ajudar als ciutadans d’Ucraïna. Han estat moltes les entitats que s’han dirigit a l’escola per demanar ajuda. Entre elles, Càritas i l’Ordre hospitalària de Sant Joan de Déu, ambdues associacions que actualment fan feina a Ucraïna. Les persones que han volgut, han pogut fer les seves donacions a través de diferents números de compte.

D’altra banda, l’església ucraïnesa de Mallorca, ens havia demanat tota mena de productes d’higiene, medicaments, i aliments. Són molts els alumnes que han  volgut donar el seu granet d’arena i han arribat a l’escola carregats de bosses. Entre tots hem omplert dues furgonetes amb ajuda i solidaritat que arribarà ben prest a aquest país de l’est d’Europa. Recordeu que els números de compte encara estan disponibles per aquells que vulguin fer alguna donació. Són els següents:

  • Donació a Càritas, present a Ucraïna a: ES04 2100 0011 8902 0098 3959 / BIZUM 38191
  • Donació a l’Ordre Hospitalària de Sant Joan de Déu, present a Ucraïna i Polònia: ES63 0049 6096 4225 1013 7261 / BIZUM 04106

Moltes gràcies a tots per la vostra solidaritat.

No et perdis...

Santa Cecilia al CIDE

Celebram Santa Cecília, patrona de la música

Amb motiu del Dia de la Música, en que es commemora Santa Cecília, els grups …