Inici / Actualitat / El CIDE es solidaritza amb el poble ucraïnès

El CIDE es solidaritza amb el poble ucraïnès

Durant dues setmanes, al CIDE hem fet una crida entre el nostre alumnat i treballadors amb l’objectiu d’ajudar als ciutadans d’Ucraïna. Han estat moltes les entitats que s’han dirigit a l’escola per demanar ajuda. Entre elles, Càritas i l’Ordre hospitalària de Sant Joan de Déu, ambdues associacions que actualment fan feina a Ucraïna. Les persones que han volgut, han pogut fer les seves donacions a través de diferents números de compte.

D’altra banda, l’església ucraïnesa de Mallorca, ens havia demanat tota mena de productes d’higiene, medicaments, i aliments. Són molts els alumnes que han  volgut donar el seu granet d’arena i han arribat a l’escola carregats de bosses. Entre tots hem omplert dues furgonetes amb ajuda i solidaritat que arribarà ben prest a aquest país de l’est d’Europa. Recordeu que els números de compte encara estan disponibles per aquells que vulguin fer alguna donació. Són els següents:

  • Donació a Càritas, present a Ucraïna a: ES04 2100 0011 8902 0098 3959 / BIZUM 38191
  • Donació a l’Ordre Hospitalària de Sant Joan de Déu, present a Ucraïna i Polònia: ES63 0049 6096 4225 1013 7261 / BIZUM 04106

Moltes gràcies a tots per la vostra solidaritat.

No et perdis...

Dos alumnes del CIDE guanyen el concurs d’oratòria a la categoria infantil i juvenil

El 10 de maig es va celebrar la final del concurs d’oratòria a la sala …