Inici / Actualitat / El CIDE participa a les Jornades “Emprendimiento e innovación educativa con aprendizaje cooperativo” (UECOE)

El CIDE participa a les Jornades “Emprendimiento e innovación educativa con aprendizaje cooperativo” (UECOE)

 

3 membres del CIDE han participat en les Jornades “Emprendimiento e innovación educativa con aprendizaje cooperativo” celebrades a Madrid els dies 27 i 28 de novembre. Els objectius d’aquesta jornada són entre d’altres, conèixer les diferents experiències que es duen a terme a les escoles del nostre país i crear un espai de debat per aquells interessats en la millora de la docència i en l’ús de tècniques d’aprenentatge cooperatiu. Segons alguns dels docents participants, les premisses imprescindibles perquè hi hagi Aprenentatge Cooperatiu són, en primer lloc, una reflexió individual com a docent (mirar-se en un mirall), treballar en equip i tenir suport dels companys.

A més de poder escoltar diferents models d’implantació d’AC a una gran varietat d’escoles i els seus avantatges, inconvenients i reptes pendents, també es va analitzar la situació actual dels joves al nostre país, amb una alta taxa d’atur i es va destacar la necessitat de potenciar l’emprenedoria entre ells. Aquestes jornades estan organitzades per l’UECOE, la Unió Espanyola de Cooperatives d’Ensenyament.

 

 

No et perdis...

Menú menjador CIDE setembre 2023

Menú del menjador – Setembre 2023

A continuació podeu consultar el menú del mes de setembre de 2023. Com sempre, també …