Inici / Actualitat / El CIDE participa a les Jornades “Emprendimiento e innovación educativa con aprendizaje cooperativo” (UECOE)

El CIDE participa a les Jornades “Emprendimiento e innovación educativa con aprendizaje cooperativo” (UECOE)

 

3 membres del CIDE han participat en les Jornades “Emprendimiento e innovación educativa con aprendizaje cooperativo” celebrades a Madrid els dies 27 i 28 de novembre. Els objectius d’aquesta jornada són entre d’altres, conèixer les diferents experiències que es duen a terme a les escoles del nostre país i crear un espai de debat per aquells interessats en la millora de la docència i en l’ús de tècniques d’aprenentatge cooperatiu. Segons alguns dels docents participants, les premisses imprescindibles perquè hi hagi Aprenentatge Cooperatiu són, en primer lloc, una reflexió individual com a docent (mirar-se en un mirall), treballar en equip i tenir suport dels companys.

A més de poder escoltar diferents models d’implantació d’AC a una gran varietat d’escoles i els seus avantatges, inconvenients i reptes pendents, també es va analitzar la situació actual dels joves al nostre país, amb una alta taxa d’atur i es va destacar la necessitat de potenciar l’emprenedoria entre ells. Aquestes jornades estan organitzades per l’UECOE, la Unió Espanyola de Cooperatives d’Ensenyament.

 

 

No et perdis...

Obert el termini per sol·licitar beques de suport educatiu (curs 2022-2023)

Us informam que en data 18 de maig de 2022 s’ha publicat al BOE l’extracte …