Inici / Actualitat / Els alumnes de 6è de Primària, guies turístics per un dia

Els alumnes de 6è de Primària, guies turístics per un dia

Al CIDE pretenem que els infants aprenguin a fer feina en equip, a respectar els companys, a valorar la feina dels altres i a fer tasques en què és essencial la participació de tots. Dins aquest objectiu el CIDE està implementant, a tots els nivells educatius, el programa “Cooperar per aprendre/aprendre a cooperar”, un programa que prèviament ha implicat i implica la formació del seu professorat sota la supervisió de la Universitat de Vic.

D’aquesta manera, els alumnes fan activitats, tasques i treballs en equips d’aprenentatge cooperatiu amb una doble finalitat: que aprenguin més i millor els continguts escolars (cooperar per aprendre) i que aprenguin a treballar en equip (aprendre a cooperar).

Avui us apropam una d’aquestes experiències que han viscut els al·lots de 6è de Primària (A i C). Es tracta ja d’un alt nivell de treball cooperatiu on els alumnes varen haver de preparar uns continguts didàctics en grups per després, explicar-los “in situ”, com a experts, a la resta dels seus companys.

Varen haver de cercar i assimilar informació concreta de l’arquitectura i la història de diferents indrets de la ciutat, posar-los en comú i estudiar-los per després explicar-los a la resta de companys, en el mateix lloc. Varen explicar el Palau de l’Almudaina, la Seu, l’Hort del rei, la Casa de l’Almoina, el Drac de na Coca, la porta i l’arc de l’Almudaina, el Parlament, el Consell Insular…

Prèviament havien localitzat els espais estudiats i ells mateixos, amb un mapa a la mà, es varen encarregar de portar el grup fins al lloc.

No et perdis...

Apunta’t als Cicles Formatius del CIDE i… prepara’t pel món laboral!

Més de 300 empreses t’esperen! El Col·legi CIDE, cooperativa d’ensenyament, ofereix Formació Professional des del …