Inici / Actualitat / Els dimonis visiten els nins i nines d’Infantil

Els dimonis visiten els nins i nines d’Infantil

Enguany els nins i nines d’infantil s’han trobat una gran sorpresa per les festes de Sant Antoni i Sant Sebastià. Enguany han tengut la visita de diversos dimonis de Mallorca.

Na Marian Fullana, mestra del CIDE, es va disfressar del dimoni de Vilafranca de Bonany. Durant el matí, els infants més petits, els de 3 anys, varen tenir l’oportunitat de veure-la i de ballar amb ella. Abans els va mostrar qui hi havia davall la disfressa, perquè els nins i nines li perdin por a aquest personatge tan tradicional de la festa mallorquina.

D’altra banda, els més majors, l’alumnat de 4 i 5 anys, va poder gaudir a la tarda d’un poc de festa, en la qual a més del nostre dimoni de Vilafranca, varen conèixer la colla de dimonis Maleïts Encabritats. Davant ells, es varen vestir de principi a fi, varen estar xerrant amb cada classe i els varen mostrar un per un com eren i com es varen fer les seves màscares i la seva forca. Duien màscares diferents i els infants se sorprenien molt en saber que estaven fetes amb banyes de cabra de veritat. Aquests dimonis varen ser molt amables amb els nostres nins i nines, que varen gaudir de valent de botar amb ells i de comprovar com els dimonis no sempre han de fer por. Per acabar aquest dia tan intens de festa, tot l’alumnat va berenar de pa amb sobrassada. 

Gràcies Marian i gràcies també a la colla de Maleïts encabritats! 

Trobareu tota la galeria de fotos aquí.

No et perdis...

Santa Cecilia al CIDE

Celebram Santa Cecília, patrona de la música

Amb motiu del Dia de la Música, en que es commemora Santa Cecília, els grups …