Inici / Actualitat / Festa de disfresses per Carnaval

Festa de disfresses per Carnaval

El dijous 24 de febrer el CIDE va celebrar el dijous llarder amb un dia ple d’activitats. A les 9 del matí, tots els nins i nines de Primària es varen donar cita al camp de futbol fent gala de les seves disfresses. Aquí, distribuïts per grups bimbolla i amb distància de seguretat entre ells, van poder gaudir d’un matí de música i diversió. L’alumnat de 5è i 6è de Primària va sortir enmig del camp per cantar les xirigotes que havien creat a classe per a l’ocasió. N’hi va haver de molt divertides, i fins i tot, històriques! En acabar, van començar a fer una desfilada on van poder veure les disfresses dels companys de les altres classes i ballar alhora. Cada classe havia de venir disfressada del que havia votat. Va haver-hi de tot: disfresses fetes amb material reciclat, Harry Potters, animals, superherois, pijames, científics, pilots de fórmula 1… Hi va haver premi per a les millors comparses. 

Per la seva part, l’alumnat d’Infantil va poder gaudir de pujar a l’escenari ubicat al pati de davant el menjador per torns. Al matí ho van fer els nins i nines de 3 anys, i a l’horabaixa, els de 4 i 5 anys, que van ballar les cançons que volien amb els seus companys i van poder lluir les seves disfresses davant les altres classes.

A l’ESO també van gaudir de valent el dia de Carnaval. Al matí, un jurat va recórrer les diferents aules que havien estat decorades amb diferents temes. Cada classe tenia la possibilitat de preparar una performance, un ball, una exhibició, un teatre, o simplement la decoració dins la temàtica seleccionada. La seva participació va ser increïble i el jurat va entrar dins espais convertits en platges amb turistes, en cerimònies negres, a l’antiga Grècia, a pel·lícules com els Caçafantasmes o Inside Out, etc. A l’horabaixa, es van concentrar al camp de bàsquet perquè els companys de les altres classes votassin la seva feina, ja que van haver de representar de nou els seus petits espectacles davant de tots.

Finalment, a Batxillerat també es va disfressar la classe de 2n B, que es van convertir en uns mafiosos al pur estil Peaky Blinders. 

En definitiva, va ser un dia especial, on tothom tenia ganes de participar, fer activitats diferents i divertir-se amb els seus companys i professors. Moments de llum en temps d’incertesa que tots agraïm i gaudim. Som CIDE!

No et perdis...

Santa Cecilia al CIDE

Celebram Santa Cecília, patrona de la música

Amb motiu del Dia de la Música, en que es commemora Santa Cecília, els grups …