Inici / Reactiva-FP

Reactiva-FP

El programa «REACTIVA FP 20-21» és un programa de reforç que s’ha elaborat a partir de l’anàlisi per part dels centres dels resultats i de les situacions que hagin pogut afectar l’alumnat de formació professional bàsica (FPB) i de grau mitjà (GM) a causa de la pandèmia provocada per la COVID-19. En aquest sentit, la posada en marxa d’aquest programa és una oportunitat perquè els centres disposin d’un reforç d’hores durant el primer trimestre del curs 2021-2022 per a millorar els resultats educatius.

Tal com indica la corresponent convocatòria, els objectius del programa són els d’aplicar reforços per pal·liar les mancances sofertes pels alumnes de grau mitjà de formació professional o de formació professional bàsica i també incrementar la dimensió d’orientació per a aquest alumnat. Quant als reforços, es duen a terme durant la jornada lectiva i es treballaran diversos aspectes relacionats amb les competències personals i professionals. 

El programa es desenvolupa per part de personal especialitzat que hi dedica 12h/setmanals fins a l’inici de les vacances de Nadal, comptant amb la col·laboració del Departament d’Orientació juntament amb l’equip docent i els tutors i tutores dels diferents grups. 

Aquest programa està finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional.