Inici / Actualitat / V Cursa Cooperativa CIDE a benefici d’ABAIMAR

V Cursa Cooperativa CIDE a benefici d’ABAIMAR

El CIDE organitza un any més la seva cursa i caminada solidària. Enguany és la seva 5a edició i tot el que es recapti anirà a benefici de l’ONG ABAIMAR (Associació Balear d’Infants amb Malalties Rares). La cursa es realitzarà el diumenge 22 d’abril a partir de les 10 h. Les inscripcions a la cursa i a la caminada es podran fer a través de la pàgina www.elitechip.net.

Ja sabeu que hi ha diferents categories:

– Educació Infantil 500 m: 10.00 h
– 1r i 2n de Primària 500 m: 10.10 h
– 3r+4t+5è+6è de Primària 1000 m: 10.30 h
– Cursa Cooperativa CIDE 6,3 km: 10.40 h
– Caminada popular 3 km: 10.50 h

La inscripció inclou dorsal, cronometratge, samarreta commemorativa pels primers 800 inscrits, abastiment postcursa. A més, una vegada finalitzades la cursa i la caminada es farà un sorteig de regals (publicats amb anterioritat al sorteig), als quals cada participant optarà amb el seu número de dorsal.

NOVETAT: enguany es tornaran a sortejar tots aquells regals que no han estat reclamats (no es guardaran per a dies posteriors).

Hi haurà premis per als primers classificats de la Cursa Cooperativa CIDE de 6,3 km.

El recorregut del circuit transcorre íntegrament per asfalt, amb sortida i arribada al poliesportiu CIDE. El circuit estarà tancat al trànsit, i estarà prohibit circular-hi amb qualsevol vehicle que no estigui autoritzat prèviament per l’organització.

Retirada de dorsals i xips:
– El lliurament de dorsals i xips es realitzarà fins mitja hora abans de la sortida de la prova en les instal·lacions del col·legi CIDE (davant el pavelló).
– Divendres 20 d’abril de les 16.00 h a les 17.30 h, al pati cobert del col·legi CIDE, també es podran recollir els dorsals.
– Als nins se’ls lliurarà el dorsal, uns detalls de l’organització i un set d’abastiment.

 

No et perdis...

Santa Cecilia al CIDE

Celebram Santa Cecília, patrona de la música

Amb motiu del Dia de la Música, en que es commemora Santa Cecília, els grups …