Inici / Actualitat / El col·legi CIDE prepara la IV Travessa per la Serra de Tramuntana

El col·legi CIDE prepara la IV Travessa per la Serra de Tramuntana

 

Aquesta setmana s’ha realitzat la primera sortida preparatòria per a la IV edició de la Travessa CIDE per la Serra de Tramuntana que se celebrarà del 28 d’abril fins al 2 de maig. En total s’han caminat uns 19 quilòmetres des de la porta de l’escola CIDE fins al cementeri de Gènova passant per senders, muntanyes i boscos de la zona nord de Palma i gaudint d’unes vistes i d’un dia fantàstic.

Ja fa quatre anys que el col·legi CIDE celebra aquesta travessa, en la qual l’alumnat de 5è i 6è de Primària recorren aquest espai natural de Mallorca en cinc dies i quatre nits. Aquest any, els joves del CIDE passaran per Estellencs, Esporles, Deià, Font des Noguer, Es Pixarells (Lluc) i finalitzaran la seva caminada a Pollença.

Es tracta d’una experiència senderista en la qual els alumnes desconnecten de la ciutat i el renou, i connecten amb la natura. A més, aprenen a conèixer millor la Serra de Tramuntana, a superar-se a si mateixos, a esforçar-se, a reflexionar, a ajudar els altres… En definitiva, per a ells es transforma en una experiència única.

No et perdis...

Carla Martínez, alumna de 2n de Batxillerat Artístic, guanyadora del primer premi Opticaigua’23

Donam l’enhorabona a na Carla Martínez, alumna de 2n de Batxillerat Artístic, que ha estat …