Inici / Actualitat / 4a Travessa CIDE per la Serra de Tramuntana

4a Travessa CIDE per la Serra de Tramuntana

Després de dos anys de pandèmia sense poder fer-la, enguany, s’ha pogut dur a terme de nou la 4a Travessa CIDE per la Serra de Tramuntana. Eren molts els alumnes amb ganes de fer-la, però per qüestions d’espai i seguretat, la convocatòria ha estat limitada a 28 alumnes.

Alguns fins i tot, varen quedar pel camí, ja que era obligatori fer les dues sortides preparatòries prèvies, en les quals va haver-hi alguna baixa, que a la vegada es va convertir en l’oportunitat de poder anar per als que eren a la reserva.

Finalment, una trentena de valents de 6è de Primària i de 1r d’ESO, encapçalats pels senderistes Tià Vallbona i Mario García, i acompanyats per la mestra Aina Benítez, es varen posar en marxa el 28 d’abril. Durant cinc dies varen recórrer uns 90 quilòmetres partint d’Estellencs i fins a arribar a Pollença. Les dues jornades més dures varen ser les que van d’Esporles a Deià i de Deià a Cúber, en la qual varen realitzar 24 i 20 quilòmetres respectivament. Durant la seva trajectòria varen descansar en tendes de campanya i diferents albergs, però el principal objectiu és que han gaudit de la convivència i la natura durant 24 hores al dia. Varen ser uns dies on varen aprendre a esforçar-se, a superar-se cada dia més, a orientar-se enmig de la muntanya, a conèixer antics oficis de la Serra com els margers o els carboners.  En definitiva, un aprenentatge de vida fent camí.

No et perdis...

Santa Cecilia al CIDE

Celebram Santa Cecília, patrona de la música

Amb motiu del Dia de la Música, en que es commemora Santa Cecília, els grups …