Extraescolars al CIDE: una gran varietat

El CIDE ha apostat sempre per una gran oferta d’activitats extraescolars, que complementen i amplien els coneixements que s’imparteixen dins les aules. Idiomes, arts marcials, esports i activitats creatives i artístiques són algunes de les opcions que l’alumnat pot triar per seguir aprenent matèries més enllà de les purament acadèmiques.

Com vàrem fer el curs passat, en aquest curs 2024-2025 volem donar una major difusió de les activitats extraescolars que es duen a terme al col·legi, i mostrar el desenvolupament de les classes, les creacions, sessions o exercicis que tenen lloc en aquestes hores. Per tal de continuar amb el format implementat l’any passat, amb la creació de la nova web, hem creat una pàgina específica que recull totes les activitats extraescolars, tant de migdia com d’horabaixa, de tots els nivells. Es pot consultar fent clic a continuació: Accedir a la pàgina d’Extraescolars 24-25 

Podeu accedir-hi també des del menú superior de la pàgina, a “Oferta complementària” > “Activitats extraescolars Curs 2024-2025”.

A diferència de l’any passat, dins cada activitat no només enllaçarem un Reel d’Instagram, sinó que hem creat una pàgina específica per a cadascuna d’aquestes activitats, amb descripció dels horaris i un resum de l’activitat, on també penjarem un vídeo resum de l’extraescolar i s’actualitzarà amb algunes fotografies a mesura que es vagi desenvolupant el curs. D’aquesta manera volem acostar-vos d’una forma més directa i senzilla totes i cadascuna de les activitats. 

Escola de Teatre i Escola d’Idiomes

Més enllà de l’oferta pròpia del centre, vos recordam que al CIDE s’imparteixen a partir d’aquest curs dues activitats pioneres i amb un ventall molt ample d’edats, per tal de cobrir una demanda que vàrem recollir i que ara ja és en marxa. Es tracta de l’Escola de Teatre Fundació Som CIDE, amb professorat especialitzat i grups per a totes les edats (a partir de 3 anys) i l’Escola d’Idiomes que imparteix el British Council gràcies a un acord. Ambdues escoles són obertes a la ciutadania (no són exclusives per a alumnat del CIDE), de manera que el col·legi esdevé un dels centres formatius més importants de Palma, combinant tots els nivells educatius i una gran oferta formativa complementària.

Compartir: