Inici / Actualitat / A 5è d’Infantil descobreixen els llocs on han viatjat amb l’ajuda dels alumnes de 2n i 6è de Primària (treball per projectes)

A 5è d’Infantil descobreixen els llocs on han viatjat amb l’ajuda dels alumnes de 2n i 6è de Primària (treball per projectes)

 

La classe dels Dimonis de 5è B d’Educació Infantil volen saber on són els llocs als quals han viatjat al llarg de la seva curta vida. Per saber-ho varen demanar ajuda a altres alumnes de l’escola. Com? Enviant diferents e-mails a altres classes de Primària. I dues van accedir a ajudar-los. La classe de na Carme Berga, 2n E, i la de na Margalida Forteza, a 6è E.

Els alumnes de les dues classes els varen ajudar molt a saber més coses de tots els indrets que havien visitat, els van ubicar en el mapa i descobriren moltes curiositats de cada lloc. Els nins de Primària s’ho han preparat molt i han fet una feinada! Ha estat increïble contemplar com els ho han explicat, les idees tan bones i originals que han tengut… Ha estat una experiència en què tots, grans i petits, han gaudit moltíssim!

 

 

 

No et perdis...

Santa Cecilia al CIDE

Celebram Santa Cecília, patrona de la música

Amb motiu del Dia de la Música, en que es commemora Santa Cecília, els grups …