Inici / Actualitat / A Primària es preparen per viure Halloween

A Primària es preparen per viure Halloween

Falten pocs dies per a Halloween, per això el departament d’anglès de Primària fa setmanes que fa feina sobre aquesta festa tradicional anglosaxona que se celebra la nit del darrer dia d’octubre.

A més d’aprendre més sobre aquesta tradició (què es fa, què mengen, com decoren les cases, quins jocs fan, etc.), també han fet cançons, jocs i han après vocabulari nou. Per ambientar més la festa, han decorat les portes de totes les classes de 1r i 2n de Primària amb tota mena de personatges: fantasmes, dimonis, esquelets, monstres, aranyes, jokers… Quina por!

Després de treballar-ho a classe, els nins i nines de 1r i 2n de Primària han viscut la festa dins la seva aula. Una bruixa els ha ensenyat els ingredients de les seves pocions màgiques i per grups intentaven entrar a la seva casa. Junts havien de cantar amb les paraules màgiques “trick or treat…”. Si ho feien bé, la bruixa feia un tracte amb ells i els hi feia un regal. Com ja no es poden dur dolços a l’escola, l’alumnat ha rebut dos anells ben divertits!

D’altra banda, l’alumnat de 6è de Primària empra les seves destreses plàstiques i les aprofiten per decorar les seves “Halloween’s doors”.

A la resta de cursos de Primària també han aprofitat per treballar el vocabulari mitjançant un “Escape Room”.

No et perdis...

Santa Cecilia al CIDE

Celebram Santa Cecília, patrona de la música

Amb motiu del Dia de la Música, en que es commemora Santa Cecília, els grups …