Inici / Activitats d'estiu 2017 / Campus i escoles d’estiu 2017

Campus i escoles d’estiu 2017

Aquí teniu tots els campus i escoles que es faran durant l’estiu a les instal·lacions del CIDE.

 

CIDE Summer Camp: Vols aprendre anglès mentre et diverteixes fent tot tipus d’activitats com: teatre, cuina, esport, karaoke, etc.? Es farà íntegrament en llengua anglesa. Aquesta escola d’estiu es realitzarà del 2 al 28 de juliol. Més informació aquí.
Campus d’estiu d’Aloha: entrena els teus “superpoders” com la imaginació, la creativitat, la concentració o l’orientació espacial. Com? De la manera més divertida possible: a través de gimcanes, jocs d’aigua, reptes mentals, activitats musicals, treballs manuals… Tria la setmana que vulguis del 26 de juny al 8 de setembre. Més informació aquí.
instal. esportives 10 Campus de futbol: apunta’t al campus de tecnificació de futbol. Està dirigit a nins i nines nascuts entre 2003 i 2014. Gaudeix d’aquest esport i aprèn, fes amics, juga i diverteix-te. Es realitzarà entre els dies 26 de juny i 28 de juliol. Més informació aquí.
Campus de bàsquet: apunta’t al campus d’estiu que organitza el club de bàsquet CIDE on es realitzaran diferents grups per edats i podràs complementar la tecnificació de tot l’any, o bé iniciar-te en l’esport i gaudir d’unes vacances divertides fent jocs d’equip, exercicis de psicomotricitat, etc. Tria la setmana que vulguis del 26 de juny al 28 de juliol. Més informació aquí.

 

* Pròximament us donarem més informació sobre els Campus d’estiu de la resta de clubs esportius.

No et perdis...

Santa Cecilia al CIDE

Celebram Santa Cecília, patrona de la música

Amb motiu del Dia de la Música, en que es commemora Santa Cecília, els grups …