Inici / Actualitat / Al CIDE tornam a viure la nostra gran festa

Al CIDE tornam a viure la nostra gran festa

Després de dos anys de pandèmia, el CIDE amb moltes ganes i il·lusió ha tornat a gaudir de la seva festa. Enguany però, s’ha viscut a porta tancada i només l’han pogut gaudir l’alumnat i els treballadors del nostre centre.

Totes les etapes educatives tenien activitats preparades per passar-ho d’allò més bé amb els seus companys, amics i professors. A educació infantil han començat el dia fent tallers rotatius a les aules per nivells com el de crear clauers, fer estampacios amb llimones, decoració de flors, jocs de psicomotricitat fina i gruixada, etc. i per la tarda han gaudit d’un horabaixa de música i festa amb un grup d’animació al pati de davant el menjador.

Per la seva part, l’alumnat de primària pel matí s’ha dividit per zones com el pati cobert (1r cicle), els patis de volei i bàsquet (2n cicle) i el camp de futbet (3r cicle) per fer diferents estacions i activitats lúdiques i esportives, així com tallers de tota mena (ous de Pasqua, pintura sobre tela, polseres, jocs d’equlibri, força, punteria, carreres de relleus i de patinets i patins… A més, a 3r i 4t de primària han tingut l’oportunitat de gaudir d’activitats especials com zumba o taekwondo, i l’alumnat de 1r i 2n ha rebt la visita dels i les joves de PMAR (ESO) que els han fet diferents obres de teatre per les classes.

L’alumnat de l’ESO, en canvi, ha començat el dia gaudint de la jornada esportiva on els alumnes han pogut escollir l’esport que més els agradava per participar en diferents torneigs (futbol, voleibol, bàsquet, ping-pong…). Els que no volien practicar esport, també tenien la possibilitat de jugar a jocs de taula amb els seus amics. A més, a partir de les 11h del matí, tot l’alumnat d’ESO ha realitzat una gimcana on els i les joves havien de fer diferents proves per les zones i classes de la seva etapa.

A Batxillerat també han gaudit de la jornada esportiva, dels jocs de taula i del karaoke. Però una de les activitats més esperades era el túnel del terror que han organitzat els i les joves de 1r de batxillerat artístic i on han descobert fins a quin punt els seus companys poden fer por. Però no ha estat l’únic acte escènic de la jornada, ja que l’alumnat de 2n de Batxillerat artístic ha fet una obra de teatre al treatret de l’escola, que han pogut veure tots els seus companys d’etapa.

L’alumnat de Batxillerat i FP també han tengut activitats conjuntes com la jornada esportiva o la marató fotogràfica, on els i les joves han hagut de fer fotografies pel centre amb unes temàtiques molt concretes. A més, l’alumnat de Formació Professional també ha pogut gaudir d’altres activitats com l’Escape Room que han organitzat pel centre.

Desitjam de tot cor poder tornar a viure aquesta festa amb les famílies el proper any i continuar formant la que és la nostra comunitat CIDE.

No et perdis...

Santa Cecilia al CIDE

Celebram Santa Cecília, patrona de la música

Amb motiu del Dia de la Música, en que es commemora Santa Cecília, els grups …