Inici / Actualitat / Alumnes excel·lents

Alumnes excel·lents

alumnes excel·lents_1

El passat dimarts 16 de febrer de 2016, va tenir lloc a l”auditori del Conservatori de Palma l’acte de lliurament dels Premis a l’Esforç Personal i els Premis al Rendiment Acadèmic Excel·lent d’Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria, organitzat pel Govern de les Illes Balears i amb l’assistència del Conseller d’Educació i Universitats (Martí March) i el Director de la Direcció General de Planificació i Centres (Antonio Morante).

Durant aquest acte, va ser premiat pel seu esforç i esperit de superació a l’Educació Primària al CIDE el nostre enyorat Sergio Domenech Calderón; va recollir el premi a títol pòstum el seu germà petit, Daniel Domenech Calderón.

També varen ser guardonats, per la seva excel·lència i el seu esforç una vegada finalitzats els seus estudis obligatoris al CIDE durant el curs 2014-15, els alumnes Mihaela Badanau, Magdalena Comas Pons-Estel, Marc Guasch Piqueras, Tania Romero Sayabera i Maria del Mar Saus Gómez.

Des de la Direcció del Col·legi CIDE volem agrair a aquests alumnes, així com a les famílies i a tota la comunitat educativa, la feina i els esforços realitzats per haver estat mereixedors d’aquest premi.

No et perdis...

Guanyadors dels concursos literaris de secundària 2023

Un any més els nostres alumnes han deixat volar la seva imaginació per fer textos …