Inici / Actualitat / Apunta’t a la cursa solidària virtual (diumenge 9 de maig)

Apunta’t a la cursa solidària virtual (diumenge 9 de maig)

Apunta’t a la cursa solidària virtual del CIDE el diumenge 9 de maig!!! El seu format és virtual, com l’any passat, així que pots córrer des del punt de l’illa que vulguis. Ho pots fer de forma individual, en família… sempre que es resectin les restriccions sanitàries establertes en el moment de l’esdeveniment.

Apunta’t a la cursa solidària virtual del CIDE el diumenge 9 de maig!!! El seu format és virtual, com l’any passat, així que pots córrer des del punt de l’illa que vulguis. Ho pots fer de forma individual, en família… sempre que es resectin les restriccions sanitàries establertes en el moment de l’esdeveniment.

L’objectiu és fer esport per una bona causa, ajudar a la Fundació Vicente Ferrer, que es destinarà a la construcció d’una escola i a la compra de bicicletes, perquè els alumnes de les zones rurals d’Anantapur puguin anar a escola.

Enguany la nostra cursa està emmarcada dins el projecte Suma Quilòmetres que ha organitzat UCTAIB, la Unió de Cooperatives de Treball Associat de Balears, i on participen totes les cooperatives d’ensenyament de Mallorca. La finalitat és anar sumant quilòmetres fins a completar la distància que separa les Illes Balears del sud de l’Índia, un total de 9.658 quilòmetres.

Les inscripcions ja estan obertes. A la pàgina web d’UCTAIB trobareu totes les activitats que podeu realitzar durant la setmana del 6 al 10 de maig i que també proposen les altres cooperatives. La proposta de la nostra escola, el CIDE, com deim, és el diumenge 9 de maig. Una vegada inscrits, podeu imprimir el vostre dorsals de la cursa i podreu recollir les camisetes a l’escola CIDE. Vos avisarem quan les tinguem al nostre centre.

INSCRIPCIONS:

Hi ha difeferents modalitats i opcions de pagament:

  • Inscripció general (donatiu mínim de 2€).
  • Aportació dorsal 0 (per aquells que no vulguin participar a la cursa però vulguin aportar el seu granet d’arena).
  • Inscripció per equips (donatiu aproximat de 100€). Ets un equip, una classe o un grup d’amics i et vols inscriure com a grup? Aquesta és la teva inscripció. (Inclou dorsal en format PDF descarregable)
  • Patrocinador solidari (donatiu mínim de 200€). Ets una empresa, una associació o una entitat i et vols inscriure com a entitat? Aquesta és la teva inscripció. Es posarà el logo i el nom dels patrociandors a la pàgina web de la cursa (Inclou dorsal en format PDF descarregable).
  • Inscripció pack camiseta (15,00€). Inclou Camiseta oficial tècnica esportiva blanca amb la imatge de la cursa i el dorsal en format PDF descarregable.
  • Inscripció pack familiar (45,00€). Inclou dues Camisetes oficials tècniques esportives blanques amb la imatge de la cursa, 2 clauers i els dorsals en format PDF descarregable (un màxim de 5).
  • Inscripció multipack (20,00€). Inclou Camiseta oficial tècnica esportiva blanca amb la imatge de la cursa, un clauer i el dorsal en format PDF descarregable.
  • Inscripció pack clauer (8,00€). Inclou el clauer de la cursa i el dorsal en format PDF descarregable.

 

Diplomes i sortejos

Un cop acabada la cursa, i amb el número de dorsal, els participants obtindran el seu diploma de participació. A més, els participants entraran a formar part de diferents sortejos al llarg dels dies de cursa, amb diferents premis. Totes aquestes informacions s’aniran publicant a la web de la cursa diàriament.

 

Comparteix la teva cursa amb nosaltres!

El dia de la cursa et proposam que comparteixis les teves imatges practicant esport amb el dorsal visible a les teves xarxes socials amb el hastag #cursafvf2021 i etiquetant el CIDE (a facebook, twitter o instagram) i @cursafvf2021 

No et perdis...

felicitacio alumnat

Felicitació a l’alumnat que va obtenir un certificat en idiomes el curs passat

Volem felicitar l’alumnat que el curs passat va obtenir una certificació d’idioma estranger a través …