Inici / Batxillerat

Batxillerat

calendari-examens-logo2

El batxillerat al CIDE té una doble vessant. Per una banda, preparar persones per al món que ens envolta, tant a nivell personal com professional. Persones democràtiques, amb valors, criteri propi i maduresa intel·lectual que sàpiguen desenvolupar-se en l’ambient que els envolta.

Per altra banda, dóna als nostres alumnes els coneixements i habilitats en tot tipus d’ensenyament, a fi que no tenguin cap dificultat per superar la selectivitat i puguin seguir sense cap problema els estudis universitaris o de grau superior que desitgin realitzar.

Per aconseguir-ho, a part del tracte humà i proper que ens caracteritza envers els nostres alumnes, disposam d’uns tutors que fan un seguiment individualitzat de tots els seus tutelats, disposats a ajudar-los en tot el que sigui necessari, des de problemes personals fins a problemes d’estudis, amb un contacte total i absolut amb les famílies. Un departament d’orientació al seu servei perquè puguin triar el millor per al seu futur, i un claustre de professors que, a part de donar-los tots els coneixements amb l’objectiu de superar la selectivitat sense cap tipus de problema, també els dóna les eines, competències i estratègies fonamentals a fi que puguin incorporar-se al món adult amb responsabilitat i amb garanties d’èxit.

A Batxillerat els alumnes realitzen cada trimestre sessions d’educació emocional. En el seu cas, s’enfoquen prioritàriament a donar eines als alumnes per gestionar la pressió acadèmica mitjançant tècniques de relaxació i consciència corporal entre d’altres. A Batxillerat es repassen els conceptes bàsics de la respiració, els nivells i estats de consciència, la teoria dels tres cervells, l’estat de l’educació emocional arreu del món i sobretot es practica en diferents ambients (asseguts, estirats, a l’aire lliure, amb música…).

DSC_8459a

El CIDE és un centre privat que tenim concertades la totalitat de les places de batxillerat.

L’horari és continuat de 8 a 14 o 15 h, depenent del dia.

El CIDE ofereix totes les modalitats de batxillerat: ciències, lletres, tant l’humanístic com el social i l’artístic. Els nostres alumnes tenen l’opció de poder escollir totes les assignatures específiques que ofereix la llei.

En aquests enllaços trobareu més informació sobre la nostra matrícula:tresa

En aquest enllaç hi ha l’oferta d’estudis universitaris per branca de coneixement.

Serveis

El CIDE, cooperativa d’ensenyament, ofereix als seus estudiants tota una sèrie de serveis afegits com:

 

PROTOCOL COVID-19, CURS 2020-2021

Durant aquest curs 2020-2021 l’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat farà les classes de forma semipresencial, acudint a l’escola un grup els dilluns, dimecres i divendres, i l’altre els dimarts i dijous. Cada setmana aquests gr
ups s’alternen i els que no venen al centre segueixen les mateixes classes però de forma virtual a través de l’ordinador de casa. Durant la seva estada a l’escola, l’alumnat de Batxillerat haurà de dur sempre la mascareta posada i seguir les normes de seguretat sanitària com la distància de seguretat i la rentada de mans.

L’accés al centre dels grups de Batxillerat serà per la porta 8 (pavelló) de 7.50 a 8 h. L’alumnat s’ha de dirigir directament a les aules/ tallers sense romandre al pati. El professorat serà ja a l’aula.

 

Els alumnes de Batxillerat sortiran al pati a les 10.50 h de manera ordenada i evitant acumulacions. L’ús de la mascareta serà obligatori. No es podrà jugar a pilota i s’evitaran aglomeracions. El pati de les 13 h serà de 15 minuts. 

 

L’alumnat de Batxillerat podrà utilitzar el menjador però ha d’accedir-hi amb mascareta i respectant les normes establertes. A cada taula podran seure dues persones com a màxim i respectant la distància de seguretat entre ells. També hauran de netejar-se les mans abans d’entrar i disposaran d’una polsera amb xip per poder marcar la seva entrada al menjador sense haver de tocar cap aparell electrònic.

 

Aquells que participin en l’extraescolar de Diploma Dual entraran en el recinte escolar per la porta 8 a les 15.55 h i aniran directament a l’aula d’informàtica. Entraran portant mascareta i mantenint la distància de seguretat.

 

Es prioritzarà que les tutories amb famílies es realitzin de forma telemàtica. L’enllaç de la reunió s’enviarà poc abans durant el mateix dia.

La plataforma en línia que utilitzarà l’escola per fer feina diàriament serà el Google Classroom. La resta d’informació de l’escola la rebran mitjançant comunicats via Gestib, pàgina web, xarxes socials o el mateix Google Classroom de l’aula.