Inici / Actualitat / Bona acollida de les xerrades de ‘Las ovejas de Mica’ per als alumnes de Secundària

Bona acollida de les xerrades de ‘Las ovejas de Mica’ per als alumnes de Secundària

 

DSC_3191

‘Las ovejas de Mica’ varen visitar fa uns dies el CIDE. I qui són, us demanareu alguns? Doncs es tracta d’una associació d’alcohòlics rehabilitats que, a més d’altres coses, fan unes xerrades de sensibilització sobre l’alcoholisme molt interessants.

I és que una de les prioritats del CIDE es vetlar pel benestar dels alumnes i donar-los la màxima informació de tots els problemes als quals es poden enfrontar en la seva vida quotidiana. Per aquest motiu, i dins el Pla d’acció Tutorial per al curs 2015-16, s’estan fent una sèrie de xerrades, sempre d’actualitat i amb temes molt interessants per als alumnes, a càrrec de diferents entitats: com ja hem comentat Las ovejas de Mica, però també la Policia Nacional, Centre de Salut, Internet segura i Projecte Home, totes elles impartides o bé per professors del centre (les referides a Educació emocional) o per professionals que ens aporten una visió més tècnica i propera als alumnes sobre aquestes situacions.

DSC_3148 DSC_3188

Us volem recordar que per aquest tercer trimestre encara tenim previstes altres xerrades. Ben atents! Són aquestes:

Per a 1r d’ESO, la xerrada del pla director de la Policia Nacional sobre Assetjament escolar, a més de tres sessions d’Educació emocional.

Per a 2n d’ESO, altres tres sessions d’Educació emocional i la xerrada del pla director de la Policia Nacional sobre bandes violentes, racisme i intolerància.

Per a 3r d’ESO, tres sessions d’Educació emocional i el Taller d’igualtat, impartit al Centre de Salut de la Vileta.

Per a 4t d’ESO, també tres sessions d’Educació emocional i la xerrada del pla director de la Policia Nacional de Violència sobre la dona i discriminació.

I finalment, per a FPB, el Rompecabezas (Projecte Jove).

DSC_3156

No et perdis...

Compra Roba CIDE 2023 2024

Venda de roba CIDE

Des de dilluns dia 4 de setembre i fins dijous dia 7, es durà a …