Inici / Actualitat / Campanya de solidaritat amb Ucraïna

Campanya de solidaritat amb Ucraïna

Benvolgudes famílies,

Davant el conflicte bèl·lic que està patint Ucraïna posam en marxa una campanya solidària per ajudar en aquests moments a les persones que més ho necessiten. 

Si estau interessats en col·laborar, ho podeu fer de diferents maneres:

  • Fent una donació a Càritas, entitat que està present a Ucraïna des de fa anys,  al número de compte: ES04 2100 0011 8902 0098 3959 o a través del següent BIZUM 38191. Per a més informació sobre la campanya vos deixam l’enllaç.
  • Fent una donació a l’Ordre Hospitalària de Sant Joan de Déu, entitat que està present a Ucraïna i Polònia des de fa anys, al número de compte: ES63 0049 6096 4225 1013 7261 o a través del següent BIZUM 04106. Per a més informació sobre la campanya vos deixam l’enllaç.
  • Església ucraïnesa de Mallorca. Els alumnes ho podran dur a la classe fins dia 23 de març els productes que detallam a continuació:

– Aliments en llauna (prioritat – important que no siguin de cristall), fruits secs, barretes energètiques, menjar per a nins, etc.

– Mantes, sacs de dormir, coixins, roba de llit, motxiles, cables, generadors, prismàtics, piles, calefactors, auriculars, teteres, llanternes, bancs d’energia, dipòsits d’aigua, etc.

– Kits d’higiene personal,  sabó, detergent, raspalls de dents, màquines d’afaitar, vaixella de metall, etc.Medicaments: analgèsics, antibiòtics, antiinflamatoris, adrenalina, alcohol, aigua oxigenada, betadine, gases, venes, guants de goma, productes per a cremades articles d’ortopèdia, etc.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Atentament

La Direcció

No et perdis...

Santa Cecilia al CIDE

Celebram Santa Cecília, patrona de la música

Amb motiu del Dia de la Música, en que es commemora Santa Cecília, els grups …