Inici / Actualitat / Campus i escoles d’estiu 2023

Campus i escoles d’estiu 2023

Al CIDE tenim una àmplia oferta d’escoles d’estiu on els infants podràn practicar tota mena d’esports (futbol, bàdminton, vòleibol, bàsquet…), així com fer manualitats, contes, jocs… A continuació vos detallam els diferents campus que hi haurà per l’estiu de 2023:

Campus d’estiu CIDE: apunta’t a l’escola d’estiu! Està dirigit per a nins i nines de 3 a 12 anys i es farà del 26 de juny al 31 de juliol. Gaudeix de tota mena d’activitats com contes, danses i cançons, dinàmiques de grup, expressió corporal, gimcanes, jocs d’equip, tradicionals i esportius, treballs manuals i tallers amb material reciclat entre molts d’altres. Més informació:

 

Campus de bàsquet: apunta’t al campus de tecnificació de bàsquet. Està dirigit a nins i nines de 4 a 18 anys. Es realitzarà entre els dies 26 de juny al 4 d’agost.Més informació:

 

Campus de futbol: apunta’t al campus de tecnificació de futbol. Està dirigit a nins i nines nascuts entre 2008 i 2018. Gaudeix d’aquest esport i aprèn, fes amics, juga i diverteix-te. Es realitzarà entre els dies 26 de juny i 21 de juliol. Més informació aquí:

 

Campus de voleibol: apunta’t al campus de tecnificació de voleibol. Està destinat a nins i nines nascuts entre el 2009 i el 2015. Realitzaras sessions d’entrenament, jocs, regals… i rebràs la visita de jugadores de la Superlliga. Serà del 26 de juny fins al 14 de juliol. També podeu apuntar-vos a la tecnificació per a joves nascudes entre 2008 i 2010 del 26 de juny al 30 de juny. Més informació:

 

Campus de bàdminton: apunta’t al campus de tecnificació de bàdminton del 26 de juny al 7 de juliol. Està destinat a nins i nines de tots els nivells. Es realitzaran entrenaments, jocs, competició, activitats aquàtiques, tallers de manualitats…

 

No et perdis...

Guanyadors dels concursos literaris de secundària 2023

Un any més els nostres alumnes han deixat volar la seva imaginació per fer textos …