Inici / Actualitat / Celebram el Carnaval 2020!

Celebram el Carnaval 2020!

El CIDE ha celebrat un any més les festes de Carnaval a les diferents etapes de l’escola. Els més petits, els nins i nines d’Infantil, varen rebre la visita del rei Carnestoltes el dimarts, qui va ser l’encarregat de donar-los tres ordres que havien de complir durant la setmana. La primera era anar amb les ungles pintades el dimecres. El dijous havien d’anar disfressats d’allò que volguessin. I el divendres ho havien de fer d’aquell tema que hagués seleccionat la seva classe. Hi havia temes de tota mena: superherois i superheroïnes, moixos, científics i científiques, vaquers, dimonis… A més, els de 6è d’Infantil varen poder gaudir de l’obra de teatre sobre el Rei Carnestoltes i entendre un poc millor la seva història.

Divendres els nins i nines d’Infantil juntament amb els de Primària varen gaudir aquest dia d’una rua pels voltants del CIDE plena de música i color. Moltes varen ser les famílies que es varen acostar a veure’ls, i fins i tot, a desfilar amb ells ben disfressats. Entre els nins i nines de Primària vàrem veure també molta varietat: grangers, vaques, arcs de sant Martí, tempestes, pluges, núvols, grumers, pescadors, submarinistes, pirates, peixos…, molts fets a casa seva amb l’ajuda dels seus familiars. També vàrem tenir l’oportunitat d’escoltar les xirigotes plenes d’ironia, anècdotes i curiositats del CIDE que varen crear els i les joves de 5è de Primària.

Per la seva banda, l’alumnat d’ESO i postobligatòria que va voler participar d’aquest dia, va venir disfressat a l’escola. Vàrem veure m&m, minies, animadores… Alguns professors també varen comparèixer disfressats i varen sorprendre a més d’un. Va ser un dia molt divertit, que a més, va finalitzar amb una xocolatada amb coca, que va ser finançada gràcies a la col·laboració de l’APIMA CIDE. Moltes gràcies!

 

No et perdis...

Carla Martínez, alumna de 2n de Batxillerat Artístic, guanyadora del primer premi Opticaigua’23

Donam l’enhorabona a na Carla Martínez, alumna de 2n de Batxillerat Artístic, que ha estat …