Inici / Actualitat / Celebram el Carnaval 2020!

Celebram el Carnaval 2020!

El CIDE ha celebrat un any més les festes de Carnaval a les diferents etapes de l’escola. Els més petits, els nins i nines d’Infantil, varen rebre la visita del rei Carnestoltes el dimarts, qui va ser l’encarregat de donar-los tres ordres que havien de complir durant la setmana. La primera era anar amb les ungles pintades el dimecres. El dijous havien d’anar disfressats d’allò que volguessin. I el divendres ho havien de fer d’aquell tema que hagués seleccionat la seva classe. Hi havia temes de tota mena: superherois i superheroïnes, moixos, científics i científiques, vaquers, dimonis… A més, els de 6è d’Infantil varen poder gaudir de l’obra de teatre sobre el Rei Carnestoltes i entendre un poc millor la seva història.

Divendres els nins i nines d’Infantil juntament amb els de Primària varen gaudir aquest dia d’una rua pels voltants del CIDE plena de música i color. Moltes varen ser les famílies que es varen acostar a veure’ls, i fins i tot, a desfilar amb ells ben disfressats. Entre els nins i nines de Primària vàrem veure també molta varietat: grangers, vaques, arcs de sant Martí, tempestes, pluges, núvols, grumers, pescadors, submarinistes, pirates, peixos…, molts fets a casa seva amb l’ajuda dels seus familiars. També vàrem tenir l’oportunitat d’escoltar les xirigotes plenes d’ironia, anècdotes i curiositats del CIDE que varen crear els i les joves de 5è de Primària.

Per la seva banda, l’alumnat d’ESO i postobligatòria que va voler participar d’aquest dia, va venir disfressat a l’escola. Vàrem veure m&m, minies, animadores… Alguns professors també varen comparèixer disfressats i varen sorprendre a més d’un. Va ser un dia molt divertit, que a més, va finalitzar amb una xocolatada amb coca, que va ser finançada gràcies a la col·laboració de l’APIMA CIDE. Moltes gràcies!

 

No et perdis...

Santa Cecilia al CIDE

Celebram Santa Cecília, patrona de la música

Amb motiu del Dia de la Música, en que es commemora Santa Cecília, els grups …