Inici / Actualitat / Cercant les pedagogies més innovadores de Catalunya

Cercant les pedagogies més innovadores de Catalunya

Representants de l’equip directiu i del Consell Rector del CIDE, juntament amb altres membres de cooperatives d’ensenyament de Mallorca, han estat un parell de dies trescant per centres capdavanters de la innovació a Catalunya.
L’objectiu d’aquest viatge ha estat conèixer com treballen dues cooperatives i dues escoles públiques d’aquesta comunitat.
El primer dia vàrem visitar l’Escola Sant Gervasi, una cooperativa de referència a escala nacional, on ens varen presentar els seus trets fonamentals com a escola i com a cooperativa. Després, ens vàrem dividir per etapes, i els encarregats d’infantil i primària varen visitar la cooperativa Institució Montserrat. D’altra banda, els responsables d’ESO, FP i Batxillerat varen aprofitar per conèixer el projecte de l’IES Quatre Cantons.
L’endemà, les visites cercant la innovació arribaren a l’IE Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d’Anoia. Quatre centres ben diferents però amb una premissa comuna: la innovació a l’escola. D’aquesta forma hem pogut conèixer diferents formes més innovadores de treballar pedagògicament i, així, continuar la nostra formació per poder oferir el millor als nostres alumnes.

 

dav

No et perdis...

Dos alumnes del CIDE guanyen el concurs d’oratòria a la categoria infantil i juvenil

El 10 de maig es va celebrar la final del concurs d’oratòria a la sala …