Inici / Actualitat / Com podem participar a les beques Erasmus + del CIDE? (Cicles Formatius)

Com podem participar a les beques Erasmus + del CIDE? (Cicles Formatius)

 

 

Martí Terrassa, coordinador del programa de Beques Erasmus + al CIDE, ha explicat als alumnes de 1r de Cicles Formatius de Grau Mitjà en què consisteixen les beques Erasmus + i com poden participar-hi.

En primer lloc, els alumnes que poden optar a una d’aquestes beques han d’estar cursant 2n curs d’un cicle formatiu. Per això és important que els alumnes coneguin bé què pot aportar-los el curs vinent. L’objectiu d’aquestes beques finançades per la Unió Europea és estudiar a diferents països, de tal forma que els alumnes facin el 50% de les pràctiques a les Illes i l’altre 50% en un altre país d’Europa. En total realitzaran unes 200 h lectives de pràctiques a l’estranger. Una oportunitat única d’introduir-se al mercat laboral internacional.

Actualment el CIDE té 4 alumnes que fan pràctiques actualment a Irlanda, Itàlia i Finlàndia: Maria del Carmen Córdoba i Neus Yllanes, alumnes de Gestió Administrativa (a Cork), Antonio Sánchez, alumne d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques (a Itàlia), i Salvador Bauzà, de Sistemes Microinformàtics i Xarxes (a Finlàndia).

Aquest programa d’intercanvi també dóna la possibilitat a alumnes d’altres països de venir a fer practiques a l’escola, com Gabrielle Dan, un alumne de Bologna que ha estat dues setmanes fent pràctiques d’informàtica al CIDE.
Aprofitar les pràctiques Erasmus+ és una bona forma d’acostar-se a la realitat europea en tots els seus àmbits. Es tracta d’una experiència professional, però també personal per als alumnes que hi participen.

 

 

No et perdis...

Menú menjador CIDE setembre 2023

Menú del menjador – Setembre 2023

A continuació podeu consultar el menú del mes de setembre de 2023. Com sempre, també …