Inici / Actualitat / Dia de bunyolada i festa al CIDE

Dia de bunyolada i festa al CIDE

Avui el col·legi s’ha despertat amb un aroma diferent: el dels milers de bunyols que s’han cuinat per celebrar la festivitat del 21 d’octubre. Els alumnes de Formació Professional han col·laborat molt a l’hora de cuinar, empaquetar els bunyols i repartir-los per tota l’escola.

L’activitat ha començat ben d’hora. Eren les 06:00 quan el cap de cuina, en Toni Ortiz, ja preparava la massa per deixar-la tovar. A partir de les 07:30 ha estat el torn per les mestres bunyoleres, na Magdalena i la seva filla Maria del Mar, que han fet bunyols a una velocitat increïble. El truc? Na Maria del Mar ens ho ha explicat: “una mà agafa la pasta i en fa una bolla; amb l’altra, banyada amb aigua salada, es fa el forat a bunyol i ja està… directa a l’oli!!!”

Mentrestant, els alumnes de Formació Professional s’han dividit en grups. Uns han controlat els bunyols per tenir-los al punt just de fritada, mentre uns altres ensucraven i preparaven paquets de 5 ó de 30 bunyols. Després, al pati, han venut els paquets. Els doblers recaptats aniran destinats als seus viatges d’estudis. També s’han confeccionat paquets per repartir entre les classes dels més petits i regalar-los un berenar diferent.

 

CIDEbunyols1 CIDEbunyols5

No et perdis...

Apunta’t als Cicles Formatius del CIDE i… prepara’t pel món laboral!

Més de 300 empreses t’esperen! El Col·legi CIDE, cooperativa d’ensenyament, ofereix Formació Professional des del …