Inici / Actualitat / Dos grups de debat del CIDE disputaran les finals de les lligues escolars

Dos grups de debat del CIDE disputaran les finals de les lligues escolars

 

El col·legi CIDE torna a estar, un any més, d’enhorabona per haver aconseguit que dos dels seus grups de debat s’hagin classificat per a disputar les seves respectives finals de les lligues de debat.

El grup de batxillerat defensarà el títol de campió

L’equip de debat de batxillerat, ‘Espacio CIDEral’, es va enfrontar el passat 22 de març al grup de l’IES Joan María Thomas en un debat sobre si els diners donen la felicitat. Al nostre grup li va tocar defensar la postura en contra i va aconseguir classificar-se per les semifinals.

A les semifinals, ‘Espacio CIDEral’ es va enfrontar a l’equip A de Sant Josep Obrer en un duel molt igualat sobre el mateix tema. Casualment, el nostre equip va haver de tornar a defensar la postura en contra i el resultat va tornar a ser favorable per als nostres alumnes, que tornaran a disputar la final del torneig per tercer any consecutiu i intentaran revalidar el seu títol de campió.

   

El grup de 1r i 2n d’ESO també disputarà la seva final

Per la seva part, el grup de debat de 1r i 2n d’ESO del CIDE, ‘¡Tú deCIDEs!’, també va aconseguir el seu bitllet per a disputar la final del torneig després de guanyar contra Sant Vicenç de Paül per un resultat de 77 a 73. Una altra demostració de l’esforç i la implicació que hi dediquen tots els alumnes del centre que participen en les activitats de debats.

Les finals dels torneigs seran el 12 d’abril a partir de les 17:30 h en el Parlament. Tots els interessats que hi vulguin assistir, han de reservar una plaça a través de la pàgina web www.claveconsulting.org

No et perdis...

Extraescolars 1-10S

Inscripció extraescolars 2023-2024

El proper dia 1 de setembre i fins dia 10 de setembre, s’obrirà el termini …