Inici / Actualitat / Dues alumnes del CIDE premiades al concurs Fotojove 2021

Dues alumnes del CIDE premiades al concurs Fotojove 2021

 

Aquest curs el CIDE ha tornat a participar en la XXVI edició del concurs de fotografia Fotojove 2021, projecte de Palma Fotografica per a la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Palma, i que tenia com a temàtica “Color i Vida”.

En aquesta edició dues alumnes de Batxillerat han estat premiades. La fotografia d’Alexandra Lola Butler-Davis ha aconseguit un primer premi dins de la categoria “Mimetització: Una capbussada en el color.”.

I l’alumna María del Mar Cózar ha estat reconeguda amb un tercer premi amb una fotografia emmarcada dins de la categoria “Geometria de la ciutat: Línies i formes. Arquitectura. Una visió colorista de l’entorn on les línies són fonamentals.”

La inauguració de l’exposició i l’entrega de premis s’ha duit a terme el dia 20 d’abril al pati del Casal Solleric de Palma, amb aforament reduït i complint amb totes les mesures sanitàries. L’acte va ser presidit pel batle de Palma, José Hila. Una vegada finalitzat l’acte, l’exposició romandrà oberta al públic fins dia 20 de maig. Vos animam a visitar-la!

Des del centre volem transmetre la nostra enhorabona i agraïment tant a les premiades com a tots els alumnes que han participat en aquesta edició.

No et perdis...

Menú menjador CIDE setembre 2023

Menú del menjador – Setembre 2023

A continuació podeu consultar el menú del mes de setembre de 2023. Com sempre, també …