Inici / Actualitat / El CIDE celebra el Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra la dona

El CIDE celebra el Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra la dona

Cada 25 N, el CIDE celebra el Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra la dona, un dia important per posar l’atenció en aquesta xacra social i fer feina amb els nins i nines sobre el que és o no violència masclista.

Enguany, l’alumnat de 3r de PMAR ha treballat en profunditat aquesta situació, ha analitzat els diferents tipus de violència i han analitzat què es pot fer per prevenir-la. Finalment han realitzat un mural que han penjat al pont del pati i a l’entrada de l’escola i diversos cartells que han col·locat pels passadissos on es poden llegir textos com: “no em xiulis, no sóc un ca”, “no som objectes”, “vull anar pel carrer sense por”, “no vull que em toquis sense el meu consentiment”, etc. Són frases que ens recorden que les dones tenen el dret de viure lliures i sense por que ningú descarregui la seva violència, sigui verbal o física, sobre elles en el seu dia a dia.

Gràcies a aquestes frases que ajuden a conscienciar els seus companys sobre el respecte i la igualtat. Al CIDE també deim NO a la violència masclista!

No et perdis...

Menú menjador CIDE setembre 2023

Menú del menjador – Setembre 2023

A continuació podeu consultar el menú del mes de setembre de 2023. Com sempre, també …