Inici / Actualitat / El CIDE col·labora un any més amb la campanya del Rebost de Càritas

El CIDE col·labora un any més amb la campanya del Rebost de Càritas

 

Des de Direcció, un any més, volem donar suport a la campanya del REBOST que any rere any organitza CÀRITAS MALLORCA. Com ja sabeu, Càritas empra aquestes aportacions per ajudar aquelles famílies més necessitades de la nostra societat que no disposen del més essencial per poder passar el dia a dia: el menjar i els productes d’higiene.

Per això, un any més vos animam al fet que participeu a través dels vostres fills aportant, com a mínim, un kg o un litre dels següents productes bàsics d’alimentació: OLI, BRIKS DE BROU, LLET, SUCRE, GALETES, CEREALS, CONSERVES (tomàtiga, paté, sardines, tonyina, etc.); i productes d’higiene i neteja de la llar: XAMPÚ, SABÓ, DENTÍFRICS, RASPALLS DE DENTS, LLEIXIU, DETERGENT DE ROBA, etc.

El dijous 20 de desembre, a partir de les 09:00 hores, tot l’alumnat del CIDE baixarà al pati d’autocars amb la seva aportació, per això, vos demanam que tots col·laboreu amb la mesura de les vostres possibilitats.

Per acabar, només ens queda agrair la participació de tothom i animar-vos a que enguany superem les aportacions dels anys passats, que han rondat o superat els 3.000 kg.

En el nostre nom i en nom de Càritas, moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

 
 

 

 

No et perdis...

felicitacio alumnat

Felicitació a l’alumnat que va obtenir un certificat en idiomes el curs passat

Volem felicitar l’alumnat que el curs passat va obtenir una certificació d’idioma estranger a través …