Inici / Actualitat / El CIDE participa a la 17a edició de les Proves Cangur 2016 amb 132 alumnes d’ESO i Batxillerat

El CIDE participa a la 17a edició de les Proves Cangur 2016 amb 132 alumnes d’ESO i Batxillerat

provescangur2016_1

El nostre centre ha participat a la 17a edició de les Proves Cangur a les Illes Balears, que es dugué a terme el dia 17 de març juntament amb… més de 7 milions de participants de 40 països diferents!

Enguany han participat, de manera voluntària, 132 alumnes des de 3r ESO fins a 2n de batxillerat. Les proves es celebraren al pavelló Son Moix, ja que, a causa de la gran participació (més de 12.000 estudiants a les Illes), no eren suficients les instal·lacions del Palma Arena!

provescangru2016_5 provescangur2016_2

Com alguns ja sabreu, les Proves Cangur consten de 30 problemes de lògica matemàtica, de pensar, de deduir i de relacionar diferents conceptes de l’àmbit científic. L’objectiu és estimular els coneixements i gaudir d’una diada relacionada amb les matemàtiques.

provescangur2016_3 provescangur2016_4

Per completar la diada, també es va celebrar una gimcana matemàtica formant grups de 8 a 10 alumnes i que va resultar tot un èxit. Una altra novetat és que enguany també varen participar alumnes de 5è i 6è de Primària i de 1r i 2n d’ESO, tot i que aquests ho varen fer al mateix centre i en un format no competitiu. Ara només cal esperar els resultats de les proves i veure si els nostres alumnes tornen a guanyar alguns dels premis, entre els quals material informàtic i jocs relacionats amb les ciències exactes.

No et perdis...

Santa Cecilia al CIDE

Celebram Santa Cecília, patrona de la música

Amb motiu del Dia de la Música, en que es commemora Santa Cecília, els grups …