Inici / Actualitat / El CIDE participa al concurs FOTOCAUD (1r i 2n de Batxillerat)

El CIDE participa al concurs FOTOCAUD (1r i 2n de Batxillerat)

 

FOTOCAUD és una activitat inclosa dins l’assignatura de Cultura Audiovisual (CAUD) de 1r i 2n de Batxillerat del col·legi CIDE en la qual participen tots els alumnes que cursen aquesta assignatura.

El tema del concurs FOTOCAUD d’enguany ha estat #FROMSELFIETOSELF-EXPRESSION. Aquest tema neix amb motiu d’una exposició realitzada l’any 2017 a la ciutat Londres per part de la companyia Huawei i la galeria d’art Saatchi. El títol de l’exposició era el mateix que el tema del concurs d’aquest any, From Selfie to Self-Expression, és a dir, de l’autoretrat al selfie. Part de l’obra d’aquesta exposició era una iniciativa en què es varen escollir 10 joves fotògrafs britànics i se’ls va demanar que creassin les seves fotografies utilitzant smartphones. Gràcies a col·laboracions com aquestes podem veure la importància que té avui en dia el selfie, catalogat fins i tot d’obra d’art.

En el nostre cas, els alumnes de cultura audiovisual del CIDE, tenien com a punt de partida la investigació de la història del selfie i de l’autoretrat. Posteriorment havien de reflectir en les seves obres el seu coneixement utilitzant la seva creativitat i imaginació.

Cada alumne ha creat una fotografia per a cada una de les propostes següents: Selfie to self-expression, Policromatic Portrait, Black and White Portrait. El requisit indispensable era que les fotografies fossin originals amb la possibilitat d’estar alterades electrònicament.

Els guanyadors han estat escollits per mitjà de votacions entre l’alumnat. Aquests són els alumnes guanyadors:

1r de Batxillerat:
Selfie to self-expression: Juan Bover.
Policromatic Portrait: Noelia López.
Black and White Portrait: Esther Muntyan.

2n de Batxillerat:
Selfie to self-expression: Cel Ballester.
Policromatic Portrait: Carolina Abraham.
Black and White Portrait: Vincent Chaudhuri.

Enhorabona a tots!

 

No et perdis...

Extraescolars 1-10S

Inscripció extraescolars 2023-2024

El proper dia 1 de setembre i fins dia 10 de setembre, s’obrirà el termini …