Inici / Actualitat / El CIDE viu la seva marató fotogràfica (Batxillerat i FP)

El CIDE viu la seva marató fotogràfica (Batxillerat i FP)

A la jornada lúdica del 12 d’abril, dins el marc de la festa CIDE, es va dur a terme una marató fotogràfica per a l’alumnat d’FP i Batxillerat. L’activitat va consistir en fer tot un conjunt de fotografies, les temàtiques de les quals es publicaren el mateix matí, i estaven distribuïdes entre les següents categories: “Som Cide!”, “La nostra escola”, “Qui sóc jo?”, “Avui és un dia de festa” i “Emocions i valors”.

Els alumnes participants varen demostrar que, dins el CIDE, es poden fer  molt bones fotografies, mostrant la seva mirada a través de la càmera, cercant visions diferents, perspectives, angles, enquadraments… fent que una mateixa realitat es pugui mostrar de diverses maneres aplicant una bona dosi de creativitat.

A continuació, podeu veure una mostra de les imatges fetes per alumnat participant, entre les que destacam les dels tres guanyadors de la marató, Joan Costa i Aitor Bueno, alumnes d’FP d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, i Desirée García, alumna d’FP Bàsica en Serveis Administratius.

També volem aprofitar per fer una menció especial a les fotografies fetes per la professora de Cultura Audiovisual, Aina Llompart, a algunes de les alumnes de Batxillerat artístic que varen organitzar el fantàstic “Túnel del terror”, són realment terrorífiques!

No et perdis...

Santa Cecilia al CIDE

Celebram Santa Cecília, patrona de la música

Amb motiu del Dia de la Música, en que es commemora Santa Cecília, els grups …